TECHNOLOGIE

Reinigen met waterige oplossingen is de meest natuurlijke en directe manier om onderdelen van elke soort verontreiniging te reinigen; het biedt ook de daaropvolgende reiniging door middel van verschillende technieken en maakt verdere behandeling van dergelijke onderdelen mogelijk.

Maar dan 35 jaar ervaring op dit gebied stelt ons in staat tegemoet te komen aan alle verzoeken voor interoperationele reiniging, sproeinewassen, gepositioneerde reiniging, onderdompelreiniging en continue reiniging - alle reinigingsprocessen die we bieden via verschillende modellen in onze apparatuur.

Wanneer standaarduitrusting niet aan uw behoeften kan voldoen, kunnen wij dankzij onze kennis op het gebied van reiniging aangepaste apparatuur ontwikkelen die is afgestemd op klantspecifieke behoeften.

WATER EN WASMIDDEL

KOOLWATERSTOFFEN EN GEMODIFICEERDE ALCOHOL

Oorspronkelijk gemaakt als een alternatief voor gechloreerde oplosmiddelen, zijn gemodificeerde alcohol en koolwaterstoffen in korte tijd behoorlijk succesvol geworden en worden nu grotendeels gebruikt voor de behandeling van metalen en niet-metalen oppervlakken.

Een van de functies die deze apparatuur tot een populaire keuze maakt, is de garantie van het consistent verkrijgen van perfect schone, ontvet en droge componenten met een laag energieverbruik en oplosmiddelverbruik. Het gebruik van vacuümtechnologie maakt ook een kortstondig gebruik en daaropvolgende reductie van emissies tot een minimum mogelijk, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

Ons aanbod omvat volledig geautomatiseerde standaard ontvettingsapparatuur (één tot vier manden), evenals reinigingssystemen, ontworpen, gefabriceerd en gemaakt om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Het gebruik van gechloreerde oplosmiddelen is de meest voorkomende in industriële reinigingsomgevingen. Dankzij een uitstekende ontvettingscapaciteit en lage verdampingstemperaturen, die leiden tot effectieve droging in korte tijd, worden gechloreerde oplosmiddelen grotendeels gebruikt waar optimale reinigingsresultaten vereist zijn in combinatie met lage investeringen.

 

Onze uiterste naleving van milieuregelgeving en aandacht voor milieuvriendelijke werkwijzen, samen met ruim 35 jaar ervaring in de productie van apparatuur die afhankelijk is van oplosmiddelen, maakt ons leiders op dit gebied in de. nationaal en internationaal podium.

GECHLOREERDE SOLVENTS

Autersrechten © 2019, Alpha Techniek.

Alle rechten voorbehouden. KvK 23051147