ONDERHOUD

Alpha Techniek is onder andere gespecialiseerd in installatie en onderhoud van Cemastir ontvettingsmachines.

Naast het onderhoud van het merk Cemastir, verrichten wij ook onderhoud aan andere merken ontvettingsmachines.

ONDERHOUD CEMASTIR MACHINES

DIVERSE TYPEN ONDERHOUD

Het onderhouden van deze machines doen wij zowel preventief als correctief.

U kunt uw onderhoud op een aantal manieren aan Alpha Techniek uitbesteden.

Voor het verkrijgen van een optimale beschikbaarheid van uw machine is het uitvoeren van frequent onderhoud een minimale vereiste.

Alpha Techniek biedt ontzorging op het gebied van machineonderhoud. Een ideale oplossing hiervoor is het afsluiten van een onderhoudscontract waarin het uitvoeren van planmatig preventief onderhoud is gewaarborgd. Preventief onderhoud heeft als hoofddoel machinestilstand te minimaliseren. Stilstand op machines betekent direct productieverlies en kost tijd en geld.

Het uitvoeren van cyclisch preventief onderhoud (meerjaarlijks) en het klantspecifiek afstemmen van het onderhoud op uw bedrijfsomstandigheden, zal leiden tot een optimale operationele situatie.

OPTIMALE BESCHIKBAARHEID MACHINE

MAATWERK

Afgestemd op uw bedrijfsspecifieke omgeving, maken wij graag aanvullende afspraken over de uitvoering van correctief onderhoud en bijvoorbeeld het aanhouden van stockvoorraad materialen welke benodigd zijn bij het verhelpen van kritische storingen. Grote en kleine ondernemingen gingen u reeds voor en ervaren de voordelen van onze unieke manier van aanpak, welke mede tot stand komt door inzet van uitsluitend gekwalificeerde en ervaren technici op het gebied van complexe ontvettingsmachines.

Specifieke situaties vragen om specifieke oplossingen. Wij kunnen die bieden en geven graag advies op basis van onze jarenlange ervaring en opgedane kennis.

Voor meer informatie kunt u altijd geheel en vrijblijvend contact met ons opnemen of vul het contactformulier hiervoor in.

Werkt uw ontvettingsmachine niet meer naar behoren en heeft u te vaak problemen en stilstand als gevolg? Uw machine is dan eigenlijk aan vervanging toe. In plaats van het aanschaffen van een geheel nieuwe ontvettingsmachine kan machine revisie dé oplossing zijn.

Met een uitgebreide revisie brengen wij uw machine weer op een hoger niveau als het gaat om bedrijfszekerheid en kwaliteit van het eindresultaat. Tevens is revisie een kostengunstiger alternatief ten opzichte van een investering in een nieuwe ontvettingsmachine.

REVISIE MACHINE

REVISIE MOGELIJKHEDEN

Bij Alpha Techniek kennen wij twee verschillende benaderingen op het gebied van revisie:

 

  • Revisie Compact

  • Revisie Premium

Bij revisie Compact wordt de machine geheel schoongemaakt en vervangen we die onderdelen die versleten zijn of waarvan wij verwachten dat deze binnen afzienbare tijd voor problemen gaan zorgen. Wij inspecteren de machine op alle vitale technische punten en doorlopen alle afzonderlijke machineprogramma’s en controleren deze op juiste werking.

REVISIE COMPACT

REVISIE PREMIUM

De andere optie is gebaseerd op het grotendeels ontmantelen van de machine en de verouderde en/of versleten machinedelen te vernieuwen. Een oudere machine heeft meerdere delen die nog wel functioneren, maar dusdanig versleten zijn, dat deze cumulatieve-slijtage van invloed is op het eindresultaat en de veiligheid van de machine.

Zowel bij Compact- als Premium-revisie bespreken wij vooraf de conditie waarin de machine zich bevindt en wat de situatie is betreft de bedrijfszekerheid. Wij beoordelen de machine verwerken de resultaten in een maatwerk offerte. Hierin is ons advies verwerkt en heeft u een duidelijk beeld van de gehele revisie.

REVISIE MAATWERK

Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft uw machine?

Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Wij helpen u graag verder met deskundig technisch advies en een maatwerk offerte voor de revisie van uw machine.

20190319_114553_bewerkt.jpg

Autersrechten © 2019, Alpha Techniek.

Alle rechten voorbehouden. KvK 23051147