ALPHA

TECHNIEK

ALPHA TECHNIEK B.V. is sinds 1983 een dochteronderneming van de ALPHA GROEP.

Als vertegenwoordiger van de Cemastir metaalontvettingsmachines zijn wij totaalleverancier voor de regio’s BeNeLux, UK en Scandinavië.

 

Alpha Techniek biedt industriële ondernemingen alles wat nodig is op het gebied van metaalontvetting– en metaalreinigingsvraagstukken.

 

Onze jarenlange expertise op het gebied van metaalontvetting/reiniging, staat garant voor professioneel advies, variërend van standaardoplossingen tot het leveren van complexe maatwerkoplossingen.

 

Wij verzorgen het volledige traject, van ontwerpfase tot en met realisatie. Levering, installatie en onderhoud vindt uitsluitend plaats door onze eigen technische dienst.

 

Wij beschikken over een breed productenpakket aan machines om voor iedere situatie een innovatieve oplossing te bieden. Van klein tot groot.

Ook in de toegepaste technologieën bieden wij meerdere oplossingen als het gaat om reiniging. Naast de machines met reinigingstechnieken gebaseerd op water of solvents, behoren ook tot ons productenpakket oplossingen met gebruikmaking van zandstraal- en dry-cleaning-techniek.

 

Onze jarenlange expertise in diverse industrieën met inzet van de Cemastir machines, geeft u een voorsprong bij het bepalen van de juiste keuze voor uw ontvettingsvraagstuk. Vele gerenommeerde ondernemingen gingen u voor en kozen voor de machines van Alpha Techniek.  

Alpha Pand.PNG

Autersrechten © 2019, Alpha Techniek.

Alle rechten voorbehouden. KvK 23051147