image00015-removebg.png
CSK-V 3.jpg
CSK-V 4.jpg
CSK-V 5.jpg
CSK-V 1.jpg
CSK-V 2.jpg
CSK-V 6.jpg

CSK-V

KOOLWATERSTOFFEN

GEMODIFICEERDE ALCOHOL

CSK-V-machines werken met gemodificeerde alcohol of koolwaterstoffen AIII klasse.t (vlampunt ≥ 55 ° C), worden zo geprojecteerd dat verschillende soorten verontreinigingen worden geëlimineerd, werken onder vacuüm gegenereerd door een oliegesmeerde windvacuümpomp, hebben de mogelijkheid om de onderdelen te behandelen met verschillende wasfasen: sproeien, onderdompeling, turbulentie, oplosmiddeldampen en waar aangegeven, ultrasone fase.

 
Onder de belangrijkste kenmerken herinneren we eraan dat de onderdelen bij elke wascyclus worden behandeld met schoon oplosmiddel volgens een vooraf geselecteerd programma, waardoor het perfecte reinigingsresultaat wordt verkregen.

 

Centrale behandelingskamer in roestvrij staal, thermisch geïsoleerd, met pneumatisch bediende schuifdeur met veiligheidsslot.

 

Hete tank met oplosmiddel - vervaardigd in roestvrij staal bevat het verwarmde oplosmiddel dat wordt gebruikt in de eerste reinigingsfase (reiniging). De tank wordt verwarmd door een gepatenteerd warmtewisselaarsysteem dat de warmte van de destillatiedampen naar het oplosmiddel in de tank overbrengt, waardoor de energiebehoefte wordt verminderd en tegelijkertijd een aanzienlijke besparing in koelwater wordt verkregen die nodig is om de stofdampen te condenseren. De tank heeft een glas om het niveau van het oplosmiddel erin te inspecteren, dat continu wordt afgespoeld.

 

High Capacity Solvent Still - vervaardigd in roestvrij staal, thermisch geïsoleerd.

 

Vacuümdroogsysteem bediend door een speciale schottenvacuümpomp die maakt

 

Extra grote oplosmiddelpomp - om de reinigingsprestaties te verbeteren en de vereiste oplosmiddeldruk door alle filtratiesystemen te waarborgen, is de machine uitgerust met extra grote pompen.

 

PLC Siemens S7 300 Veiligheids- en aanraakscherm - compleet met afstandsbedieningskaart met duidelijke tekstweergave van functies en foutmeldingen, waarmee 50 verschillende programma's kunnen worden opgeslagen.

 

Schuivende laaddeur pneumatisch bediend - met infrarood-veiligheidsbarrières om openen tijdens de reinigingscyclus te voorkomen.

 

Leidingen, connectoren en kleppen volledig gemaakt van roestvrij staal en gelast en uitgerust met throttle voor een perfecte pasvorm.

 

Spillage Safety Tray - vervaardigd in staal, geplaatst onder de hele machine.

 

Warmtewisselaar - het systeem is uitgerust met een warmtewisselaar voor waterkoeling, dus heeft de machine geen extra extern apparaat nodig voor waterkoeling en verzameling.


Aansluitingen - de machine is uitgerust met apparaten die de damp zelf produceren en warmtewisselaars en heeft dus geen extra apparaat nodig voor zijn werking.

Autersrechten © 2019, Alpha Techniek.

Alle rechten voorbehouden. KvK 23051147