CS & CS-V

PERCHLOORETHYLEEN

CS & CS V.png

Oplosmiddel ontvettingsmachine die een breed scala aan materialen, zoals staal, gietijzer, ijzer, messing, aluminium en andere perfect kan ontvetten.

Dankzij het continue destillatiesysteem is deze machine in staat om verschillende organische verontreinigde stoffen, zoals minerale en geëmulgeerde olie, vet en andere substanties die compatibel zijn met het gebruikte oplosmiddel te verwijderen.

Uitgerust met 2 tanks met oplosmiddel voor voorreiniging en andere reinigingsfasen. Spanen worden verwijderd van blinde gaten en machine bevat filters die geschikt zijn voor het gevraagde afwerkingsniveau.

De reinigingskamer bevindt zich rondom de distilleer (AMA Universal patent), die het oplosmiddel continu regenereert en de tanks en de kamer met de onderdelen verwarmt tijdens de reinigings- en droogfasen.

Deze machine kan 1 of meerdere standaardmanden (mm 450x300x200 h) per keer in één cyclus behandelen (sproeireiniging, onderdompeling, oplosmiddeldampreiniging en vacuümdrogen). Manden kunnen draaien, oscilleren of statisch blijven gedurende het reinigingsprogramma.

De machine is leverbaar met warme-luchtdroging of vacuumdroging.

Optioneel is het mogelijk om in vacuümmachines ultrasoon te plaatsen.

Autersrechten © 2019, Alpha Techniek.

Alle rechten voorbehouden. KvK 23051147